Popis produktu

Perfektní namletí kávových zrn

Prvním krokem k­ dosažení nejlepších výsledků v ­šálku je přesné namletí kávových zrn. Kávovar La Specialista má zabudovaný ocelový mlýnek s možností nastavit osm stupňů hrubosti mletí. Ocelové mlecí kameny jsou precizní, odolné proti poškození a neutrální vůči chuti kávy. Unikátní „Senzor mletí“ uvnitř mlýnku, dokáže rozpoznat v jaké poloze je mlýnek nastavený a následně podle toho upravit proces mletí tak, aby dávka kávy pro přípravu espressa byla vždy stejná.

 

Inovované sítko u kávovaru La Specialista nemá dvojité dno, a proto je možné pracovat s větším množstvím namleté kávy. Sítko na jednu porci pojme až 12 gramů, dvojité sítko až 20 gramů kávy. Dávku lze jednoduše přizpůsobit otočením kolečka na ovládacím panelu.

 

Ideální upěchování bez nepořádku

Ideální upěchování bez nepořádku

Aby nedocházelo k tomu, že je káva ve filtru utlačená příliš nebo naopak příliš málo, pomůže „Chytrá pěchovací stanice“. Stlačením páky na boční straně kávovaru zajistíte vždy konzistentní tlak. Mletí a pěchování je prováděno uvnitř, takže v okolí přístroje není rozsypaná káva a pracovní deska zůstane vždy čistá.

 

Stabilní teplota pro excelentní chuť

Technologie „Aktivní kontrola teploty“ udržuje stabilní teplotu vody v průběhu celého procesu vaření. Dvě nezávislá topná tělesa zajištují přípravu kávy a mléka bez jakýchkoliv prodlev. Termoblok ohřívá vodu na kávu a druhé topné těleso produkuje páru pro pěnění mléka. Teplotu kávy je možné zvolit pomocí dedikovaného tlačítka.

 

Lahodná mléčná pěna

Pomocí "My LatteArt" systému našleháte mléčnou pěnu přesně podle vašich představ. Tryska na pěnění mléka inspirována profesionálními kávovary zajistí přiměřený objem páry pro našlehání hedvábné textury s mikrobublinkami. Ideální pro vaši kreativní chvilku s LatteArt.

 

Espresso, Káva nebo Americano?

Pákový kávovar La Specialista nabízí tři přednastavené recepty, které si můžete zvolit na předním panelu. Espresso je klasická italská receptura s oříškovou cremou a intenzivní chutí. Pro milovníky velké kávy je k dispozici americano, dvojitá dávka espressa zalitá horkou vodou s jemnou vrstvou cremy. Nápoj Káva se připravuje pod nižším tlakem z jednoho nebo dvou shotů dlouhého espressa. Kávovar disponuje funkcí "Dinamické předspaření", které upraví délku předspaření podle dávky kávy (dané jemnějším nebo hrubším mletím) a tím zajistí optimální vlhkost kávového puku před samotnou extrakcí.

 

Nápoje na míru

Funkce „MY“ vám umožní s lehkostí přizpůsobit délku každého z přednastavených kávových receptů. S kávovarem La Specialista můžete používat hrníčky až do výšky 12 centimetrů a integrovaná mřížka na espresso šálek zajistí dokonalou cremu. Kromě toho je La Specialista vybavena separátní tryskou pro výdej horké vody přímo do šálku. Tuto funkci je možné použít jak k prodloužení espressa, tak pro přípravu čaje.

Jednoduchá údržba

Na kávovaru můžete nastavit teplotu i tvrdost vody. Tlak čerpadla je 19 barů a analogový ukazatel slouží k zobrazení optimálního tlaku při extrakci kávy. Přístroj vám ohlásí, že potřebuje odvápnit pomocí zvukového signálu. Poté stačí stisknout tlačítko pro odvápňovací proces, přidat prostředek EcoDecalk a kávovar spustí automatický program.

Jednoduchá údržba

 

zobrazit podrobnější popis schovat podrobnější popis

Hodnocení

Zatím žádné názory

Přidat vlastní hodnocení