Popis produktu

První napařovač s 4v1: dezinfikuje, vyhlazuje záhyby, čistí a rozptyluje vůni díky vyměnitelným nástavcům, výkon 1700 W, parním výstup až 30 g/min, parní ráz až 90 g/min, nástavec k odstranění vlasů, prachu a žmolků ze všech druhů textilií, nástavec MonParfum, přístroj je připraven za 15 vteřin

 

Napařovač Tefal PURE TEX DT9530E1 je snadno použitelný napařovač oděvů, který dezinfikuje, vyhlazuje záhyby, čistí a rozptyluje vůni u všech vašich domácích textilií. Tentoruční napařovač je první svého druhu a je vybaven vysoce intuitivním a exkluzivním systémem multifunkčních nástavců, díky kterému můžete snadno dezinfikovat veškeré domácí textílie a odstraňovat z nich záhyby, žmolky a prach.Významným přínosem je dezinfekční parní výkon, který zahubí až 99,9 % virů a bakterií* a je součástí ultra rychlého napařovače připraveného k použití za pouhých 15 vteřin.

 

Napařovač TEFAL PURE TEX DT9530E1 se svými inovativními a chytrými funkcemi byl navržen tak, aby každý den usnadňoval péči o textilie ve vašem domově. Tento ruční napařovač je první svého druhu a dezinfikuje, odstraňuje záhyby, čistí a rozprašuje vůni prostřednictvím vysoce intuitivního a exkluzivního systému multifunkčních nástavců, který vám poskytne 4 snadné funkce v 1 napařovači. Dezinfikuje: S parním výkonem dosáhnete snadno hygieny a svěžesti, protože při napařování dezinfikuje a zmírňuje pachy, a zároveň hubí až 99,9 % virů, bakterií a choroboplodných zárodků.* Vyhlazení záhybů: Díky jedinečné technologii hřející desky se stabilní teplotou, výkonem o 1700 W, nepřetržitým parním výstupem až 30 g/minutu a exkluzivním rázem až 90 g/minutu odstraňuje PURE TEX záhyby efektivním vertikálním pohybem bez nutnosti použít žehlicí prkno. Čištění: Nástavec s možností obrácení odstraní vlasy, prach a žmolky ze všech textilií, a to i ty, které je těžké nebo nemožné vyprat. Rozptyluje vůni: Díky nástavci pro rozptyl vůně MonParfum si můžete užít své oblíbené vůně u vás doma. A to vše v podobě jednoho ultra rychlého napařovače, který je připraven za 15 vteřin a zajistí vynikající výsledky u všech domácích textilií.

 

Vlastnosti

Exkluzivní systém multifunkčních nástavců
Dezinfikující parní výkon
Přírodní pára – bez použití chemikálií
Odstraňuje vlasy, žmolky a prach
Možnost parního výstupu o síle až 90 g/minutu na nepoddajné záhyby
Nástavec MonParfum pro rozptylování vůně
Připraven k použití za 15 sekund
Bez nutnosti žehlicího prkna
Funkce automatického vypnutí

zobrazit podrobnější popis schovat podrobnější popis

Hodnocení

Zatím žádné názory

Přidat vlastní hodnocení