Popis produktu

Technologie digitálního invertoru využívá silné magnety, jež zajišťují tišší chod a vyšší výkon, ale zároveň spotřebovává méně energie než univerzální motor. Díky tomu, že nevyužívá kartáče, nabízí vynikající odolnost, kterou navíc kryje 10letá záruka. Nabídka zahrnuje celou řadu parních programů pro různé druhy textilií. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu praní, a to bez předpírky. Vypouští ze dna bubnu páru, která prostoupí každý kousek oblečení a odstraňuje uchycené nečistoty, 99,9 % bakterií a alergenů. Technologie Eco Bubble vytvoří z pracího prostředku aktivní pěnu a postará se o dokonalý výsledek i při nízkých teplotách praní. Dávkování pracího prostředku probíhá automaticky díky technologii Auto Dispense. Praní bude ještě jednodušší s inteligentní funkcí AI Control, která si pamatuje vaše návyky a sama vám navrhne nejvhodnější prací cyklus. Pro ještě pohodlnější ovládání lze pračku ovládat přes mobilní aplikaci SmartThings.

Vlastnosti

  • Maximálně úsporná pračka třídy A
  • Funkce Bubble Soak pro důkladné odstranění veškerých skvrn
  • Automatické dávkování pracího prostředku pomocí Auto Dispense
  • Šetrné a úsporné praní díky technologii Eco Bubble
  • Chytré ovládání s AI Control
  • Cyklus Hygiene Steam z prádla spolehlivě odstraní bakterie, alergeny a další nečistoty
  • Tichý a spolehlivý invertor motor se zárukou 10 let

Důkladné čištění bublinami

Nechte výkonné bubliny proniknout do vašeho prádla a zbavit ho všech nečistot. Speciální technologie Eco Bubble se postará o dokonalé vyprání i při nízkých teplotách a navíc šetří energii a chrání látku.

Praní hravě pod kontrolou

Lehké, a přitom účinné praní zajistí inteligentní funkce AI Control, díky které budete mít parametry praní lehce pod kontrolou. Pamatuje si vaše návyky a sama vám navrhne nejvhodnější prací cykly. V zájmu ještě praktičtějšího používání pračky můžete využít i praktickou aplikaci SmartThings.

Dávkování pracího prostředku

Ušetří vám námahu i peníze. Řeč je o technologii Auto Dispense, která dokáže automaticky dávkovat vhodné množství pracího prostředku a aviváže při každém praní. Rovněž vám ušetří čas, protože nádobku na prací prostředek nemusíte každou chvíli doplňovat – zásoba vydrží až měsíc.

Perte pomocí páry

O dokonalou čistotu vašeho prádla se nyní postará pára. Přesněji cyklus Hygiene Steam, který výrazně zvýší kvalitu praní tím, že vypustí ze dna bubnu páru, která následně projde vaším oblečením a odstraní z něj bakterie, alergeny a další nečistoty.

Výkon, na který se můžete spolehnout

Tišší chod, vyšší výkon a menší spotřeba. To vše zajistí technologie digitálního invertoru pomocí silných magnetů. O její spolehlivosti svědčí i to, že je na ni poskytována záruka 10 let.

Poradí si se silnými skvrnami

Ani odolné nečistoty už nemají šanci. Funkce Bubble Soak vypere i oblečení ušpiněné od čaje, krve či trávy. Látku namočí v aktivních bublinách, které výrazně pomohou v odstraňování skvrn.

 

Plnění   Přední plnění
Typ   Volně stojící
Energetická třída   A
Spotřeba el. energie   49 kWh/ 100 cyklů
Náplň   9 kg
Maximální otáčky   1400 za minutu
Účinnost odstřeďování   B
Hlučnost odstředění   72 dB
FUNKCE A TECHNOLOGIE 
Aqua stop   Ne
Fuzzy logic   Ne
Odložený start   Ano
Rychlý program   Ano
Dětská pojistka   Ano
Speciální motor   Ano
Displej   Ano
Váhova automatika   Ano
ROZMĚRY 
Výška  85 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  55 cm
Hmotnost spotřebiče  67 kg
OSTATNÍ INFORMACE 
Barva  Černá
zobrazit podrobnější popis schovat podrobnější popis

Parametry

Hodnocení

Zatím žádné názory

Přidat vlastní hodnocení